Purjehtimisen aloitin jo 10-vuotiaana, ekaksi (tietysti) optarilla. Vuonna 1973 ostin Viklan, vuodelta -47, ja rakennettu laudoista, siis ei vaneria ! Sitten oli Lightning, kirkkaan vihreä vene nimeltään Psykopaatti. Ensimmäinen kölivene oli Int. 5m L22 Inga-Britt. Sillä purjehdin melko kauan, se oli todella hieno vene, nopea ja kaunis. SItten piti vaihtaa isompaan kun perhettä alkoi tulla joten ostin Vikingin nimeltään Fröja, ja pari vuotta sen jälkeen saaristoristeijijä SK40 nimeltään Yrsa. Yrsa oli 15m pitkä, 2 m leveä ja rakenettu vuonna -23 Holmin telakalla Ruotsissa. Yrsa purjehtii tällä hetkellä Saksassa Starnsberg Seellä. Nykyään veneenä on Laser ja Sunwind 30 ! Oikealla kuva viime kesän purjehdukselta, vene kiinnitettynä Skedön saaressa Tammisaaren edustalla.Din_O_Min_small

L25_smallMinulla on myös DN jääpursi, tässä vasemmalla kuva talvelta 2009, täältä löytyy lisää kuvia, ja täältä video talven 2011 eräästä harjoituskilpailusta Emäsalon edustalla !

Uusin aluevaltaus purjehduksen tiimoilta on radio-ohjattava Micro Magic purjevene.Täältä voit saada siitä lisää tietoaja alla on kuva veneestäni.

IMG_7173s


FaLang translation system by Faboba